FTP

Ofset tisk za večje naklade


Ofset tiska se poslužujemo, kadar naročnik potrebuje večjo količino tiskovin (brošur, vizitk, plakatov, prospektov, obrazcev, letakov, kuvert, nalepk, map ipd.). Tiskamo na tako rekoč vse vrste papirja s pomočjo sodobnih tiskarskih strojev.

Poleg osnovnih barv lahko uporabimo vse barve iz barvnih lestvic Pantone. Prednost ofset tiska je v večji izbira barv in pestrosti papirjev (velika izbira struktur in gramatur papirja različnih proizvajalcev). Ofsetni tisk zaradi zahtevnejšega postopka in dolgotrajnejše priprave za tisk traja dlje od digitalnega tiska - ponavadi nekaj dni, roki pa so odvisni tudi od želenih dodelav tiskovin (pregibanje, porezave ali izsekavanja, plastifikacija, lakiranje, vezave ipd.).

 

SKRB ZA OKOLJE

 

Kot sodobno podjetje se zavedamo pomena skrbi za okolje in temu posvečamo poseben poudarek. Uporaba najsodobnejše opreme zagotavlja optimalno energetsko varčnost. Odpadni material ločujemo in namenjamo v reciklažo. V našem rednem naboru so na voljo tudi reciklirani papirji, nabor le-teh pa stalno širimo v skladu z možnostmi.

 

Digitalni tisk v primerjavi s klasičnim tudi sicer znatno manj obremenjuje okolje, obenem pa t.i. tisk na zahtevo omogoča sproten tisk naklad glede na potrebe naročnika, brez nepotrebnih presežnih odpadkov.