FTP

Priprava za tisk, digitalna poslikava


Priprava za tisk

 

Priprava za tisk je pomemben člen v tiskarskem procesu in predpogoj za izdelavo skoraj vseh tiskarskih izdelkov. Po prejemu vaših datotek vam v našem studiu lahko ponudimo vse, kar je za to potrebno.

 

Postavljanje je proces, s katerim tiskovine oblikujemo po vašem načrtu.
S prelomi poskrbimo za strukturno postavitev strani po prejetih predlogah.
S stavljanjem umeščamo besedila v tiskovine.
V pripravo dokumentov za tisk sodijo različni elementi, kot so dodatki in oznake za porezavo, paserji, resolucija slik, itd.
Ob izdelavi vzorčnih odtisov lahko že pred samim tiskom vidite in potrdite izdelavo končnega izdelka.
S skenerji skenerji vaše fotografije, prosojnice, slike ali besedila pretvorimo v digitalno obliko, ki jo lahko potem poljubno spreminjamo, prilagajamo in pripravimo za tisk.
Z digitalno korekturo fotografij, lahko odpravimo morebitne nepravilnosti in prilagodimo ključne parametre zahtevam tiska.


Digitalna poslikava

 

Z digitalnimi fotoaparati poslikamo izdelke, lokale, terase in krajino. Slike po potrebi obdelamo z grafičnimi programi in jih uporabimo za izdelavo prospektov, letakov, vizitk, razglednic, katalogov, majic, plakatov, tabel, transparentov ...

 

Možna je tudi le poslikava (razstav, predmetov za internetne strani ipd.), tiskanje slik na različne foto papirje ter shranjenje le-teh na različne medije.